Finalistul Mega Jackpot-ului a câștigat 200 000 de lei

08.07.2019

Biletul "Șeptarul de Aur", norocul și cardul cu cel mai mare număr - 47 - au trimis-o pe Nicoleta Bilic din jocul preliminar "Mega Jackpot" la o întâlnire cu "roata norocului" în noua ediție a show-ului Loteria Națională, difuzată în data de 7 iulie, la PRIME.

Roata bunăstării a ales un țel impresionant pentru Nicoleta – 1 500 000 de lei. Locuitoarea orașului Bălți, în vârstă de 26 de ani, a dat imediat 4 răspunsuri corecte cu privire la numerele din sfere. Apoi a urmat prima eroare. Finalista a decis să oprească jocul și să ia cele 200 000 de lei câștigate până în acel moment.

Nicoleta este în concediu de maternitate și visează să îmbrace rochia de mireasă. Potrivit norocoasei, ea și soțul ei vor cheltui câștigul pe evenimentul mult-așteptat și pe renovarea apartamentului pe care l-au cumpărat recent.

Și dvs. puteți juca pentru Mega Jackpot-ul care ajunge la 2 000 000 de lei!


Cumpărați biletele Loteriei Naționale la toate oficiile Poșta Moldovei, chioșcurile Moldpresa și AKM-Veteran, benzinăriile Petrom, BEMOL, LUKOIL, Rompetrol, în librăriile Librarius, supermarket-urile Nr 1, FIDESCO, Linella, în magazinele AlcoMarket și Casa Curată, precum și în punctele comerciale Le Bridge. Cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor poate fi găsit AICI.