Finalista Mega Jackpot-ului a câștigat 125 000 de lei și o călătorie la Roma

13.05.2019

Rodica Scutelnic din satul Pohrebeni, raionul Orhei, a avut șansa unică de a juca pentru Mega Jackpot-ul care ajunge la 2 000 000 de lei. Femeia, în vârstă de 36 de ani, i-a învins pe rivalii săi în cadrul jocului final, al celei de a XV-a ediții a show-ului "Loteria Națională", datorită cardului cu cel mai mare număr - 41.

Rodica educă doi copii. Ea a ajuns la emisiune cu ajutorul biletului "LOTO +". "Roata norocului" s-a oprit la indicatorul cu suma de 1 500 000 de lei!

Rodica a dat primul răspuns corect în legătură cu numărul din sferă. Apoi a urmat un bonus - excursie romantică de 5 zile, pentru două persoane, la Roma. Ulterior, finalista a avut alte două răspunsuri corecte. În următoarea sferă, o pândea prima greșeală, care însă nu a oprit-o pe Rodica în lupta pentru Mega Jackpot. Încă două presupuneri corecte i-au permis să acumuleze 250 000 de lei. Dar a doua greșeală a împărțit această sumă în jumătate.

Finalista celei de-a XV-a ediții a emisiunii "Loteria Națională" a părăsit studioul cu emoții de neuitat, 125 000 de lei și o călătorie pentru două persoane la Roma!

Și dvs. puteți juca pentru MEGA JACKPOT-UL care ajunge la 2 000 000 lei!

Cumpărați biletele Loteriei Naționale la toate oficiile Poșta Moldovei, chioșcurile Moldpresa, benzinăriile Petrom, BEMOL, LUKOIL, în librăriile Librarius, supermarket-urile Nr 1, FIDESCO, în magazinele AlcoMarket și Casa Curată, precum și în punctele comerciale Le Bridge. Cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor poate fi găsit AICI.