Cinci norocoși au primit cecuri generoase din partea Loteriei Naționale

13.05.2019

În cea de-a XV-a ediție a emisiunii "Loteria Națională", din 12 mai, Mircea Marco a oferit în mod solemn cecuri, în valoare de 905 554 de lei, pentru cinci răsfățați ai sorții.

Ilie Todirel din satul Lipnic, raionul Ocnița, s-a confruntat cu o dilemă. Ce să aleagă – 400 000 de lei sau automobilul Toyota C-HR? Acest lucru a fost posibil datorită biletului norocos "Realizează-ți visele", sub stratul protector al căruia era ascuns premiul de top - o mașină de lux produsă în Japonia. Ilie a făcut alegerea în favoarea banilor. Cei 400 000 de lei îi va cheltui pentru a face reparație la casă!

Valentina Dombrovschi din Chișinău a câștigat 250 000 de lei prin intermediul biletului "LOTO +". Familia va investi această sumă considerabilă pentru a achiziționa prima lor locuință.

Biletul "LOTO +" a binecuvântat-o și pe Liliana Țaulean din capitala, care a primit un cec în valoare de 100 000 de lei.

Ian Cebotari din orașul Rîșcani a câștigat 77 777 de lei, cu ajutorul biletului "Șeptarul de Aur". Același bilet a fost norocos și pentru Marina Rebeja din Chișinău, care a devenit mai bogată cu 77 777 lei.

Data viitoare, și dvs. puteți obține un cec cu o sumă incredibilă!

VedețiAICI cum au fost înmânate cecurile.