1 000 000 lei

Bilete de loterie / LOTO+

Bilete de loterie

Nume:
Catărău Elena
Oraș/Sat
sat. Puhoi
Data:
28 Decembrie 2018

Primul milion de lei, oferit de Loteria Națională, ajunge în satul Pohoi, raionul Ialoveni. Elena Catarău, împreună cu soțul și părinții săi, sunt foarte fericiți de suma uriașă, găsită în biletul norocos LOTO+.

Tânăra vine dintr-o familie numeroasă. În prezent, ea locuiește la părinți împreună cu soțul și fetița sa. În această casă trăiesc, în total, 13 persoane.

Rudele, prietenii și chiar vecinii sunt foarte fericiți pentru Elena. Câștigul o va ajuta să ramburseze un credit în valoare de 50.000 de lei, să-și ajute rudele și să construiască o locuință, în care ea, soțul și copilul lor vor putea începe o viață nouă. De asemenea, Elena își va putea împlini visul de a vizita Parisul.

Marea câștigătoare nici nu visa că o simplă vizită la magazinul din localitate și un bilet cumpărat pe datorie i-ar putea schimba viața. Tânăra a recunoscut că nici acum nu realizează că a obținut acest premiu enorm.

Elena Catarău a avut speranța că va câștiga, deși, până acum, era convinsă că numai persoanele cu avere și influență pot obține câștiguri atât de mari. Elena îi îndeamnă pe toți să nu-și rateze norocul și să participe la jocurile Loteriei Naționale!