1 000 000 lei

Bilete de loterie / LOTO+

Bilete de loterie

Prenume:
Vadim Levencov
Oraș/Sat
oraș Chișinău
Data:
22 Februarie 2019

O zi obişnuită şi posomorâtă de februarie s-a transformat în una din cele mai fericite pentru familia Levencov din Chişinău. Capul familiei a cumpărat doar un bilet "LOTO+" din primul tiraj, iar sub stratul lui protector se ascundea 1 000 000 de lei. Soții Levencov au fost atât de şocați şi debusolați, încât au decis să vină la oficiul Loteriei Naționale abia peste 3 zile.

Vadim Levencov ne-a mărturisit că are planuri importante legate de această sumă enormă. O parte din bani va fi investită în sănătatea familiei, tratamentul părinților şi odihnă la mare, de care nu au avut parte niciodată. Însă cea mai importantă achiziție va fi propriul apartament. Pentru a acumula 1 000 000 de lei, Vadim ar fi trebuit să muncească din greu cel puțin 20 de ani, fără a cheltui vreun bănuț.

Vadim îi îndeamnă pe toți participanții Loteriei Naționale să creadă în succes! Nici nu ştiți cum într-o clipă puteți deveni şi dvs. milionar! Vă vin în ajutor biletele Loteriei Naționale, care sunt încărcate cu sume enorme şi premii de vis!