KIA Sportage sau 200 000 lei

Promoții VIP / Bingo American

Promoții VIP

Prenume:
Dinu Cernelea
Oraș/Sat
sat. Larga
Data:
01 Octombrie 2021

Clubul VIP al Loteriei Naționale poate fi considerat, pe bună dreptate, regatul biletelor necâștigătoare cu posibilități nelimitate! Dinu Cernelea din satul Larga, raionul Briceni, e convins în acest lucru. Norocosul a devenit câștigătorul crossoverului de lux, fiabil și confortabil KIA Sportage sau a sumei impunătoare de 200 000 de lei. Numele lui a fost anunțat în data de 1 octombrie, în direct, la Prime.

Dinu, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit, educă un fiu de 15 ani și lucrează tractorist. Norocosul a menționat că, de-a lungul timpului, absolut toate biletele pe care le înregistra pe 7777.md erau plasate la tombolele pentru automobil și întotdeauna a avut speranța că va câștiga.

”Când m-a sunat Mircea, a fost o euforie, nu știam unde mă aflu. Nu ne venea a crede. Ne părea că e o șagă. Adrenalina era fără măsură”, au povestit norocosul și soția lui.

Dinu Cernelea a adăugat că de-a lungul timpului a avut 13 mașini, însă din copilărie visa la un automobil din salon. Astfel, alegerea lui a fost evidentă.

Am mașină nouă, din salon, cu ajutorul Loteriei Naționale. E ceva minunat! Automobil frumos, nou, înalt pentru drumurile noastre de țară, confortabil”, norocosul și-a împărtășit impresiile.

Accelerați spre noroc și participați la următoarea extragere a Clubului VIP. Până la sfârșitul lunii noiembrie, pe 7777.md se dă lupta pentru unul dintre bestsellerurile de pe piața auto din Moldova – noua generație a sedanului practic și fiabil, Dacia Logan sau a sumei impunătoare de 150 000 de lei.

*Premiile bănești și sub forma de bunuri materiale se oferă numai la prezentarea biletului câștigător. Păstrați toate biletele înregistrate. Vă dorim succes!