1 000 000 lei

Bilete de loterie / Mașină la alegere

Bilete de loterie

Prenume:
Cursac Vasile
Oraș/Sat
sat. Talmaza
Data:
14 Septembrie 2021

Lista milionarilor Loteriei Naționale a fost completată cu încă un nume. Vasile Cursac din satul Talmaza, raionul Ștefan Vodă a câștigat primul premiu de top din biletul ”Mașină la alegere” – un automobil de lux sau 1 000 000 de lei. Tânărul a optat pentru suma cu șase zerouri!

Vasile are 19 ani, locuiește cu părinții și îi ajută la gospodărie. El spune că avea presimțirea unui câștig mare și din acest motiv a cumpărat câteva bilete ”Mașină la alegere”. Sub stratul de protecție al unuia dintre ele se ascundea suma de 100 de lei, iar în al doilea – suma incredibilă de 1 000 000 de lei.

”Nici n-am înțeles la început că am câștigat. Vânzătorul mi-a spus că e o mașină. Am sunat la centrul de apel al Loteriei Naționale și am primit confirmarea că am câștigat milionul”, își amintește Vasile.

Cel de-al 29-lea milionar al Loteriei Naționale își va împlini visul, datorită câștigului – va cumpăra un apartament în Chișinău.

”Le recomand la toți să continue să joace. Nu credeam în câștiguri mari, dar am câștigat o sumă foarte mare. Sunt fericit și cred în această loterie”, mai spune norocosul.

Vânzătoarea din magazinul în care a fost găsit bileltul norocos a primit un bonus din partea Loteriei Naționale.

”Toți erau bucuroși, eu la fel. De mult timp vând bilete și iată că am primit un bonus de 5 000 de lei. O parte din bani o voi cheltui pentru sănătate, iar restul – pentru nevoi de sănătate”, a menționat vânzătoarea.

Cu biletul ”Mașină la alegere” și dvs ați putea să ajungeți în fața unei dileme dificile, dar profitabile – să alegerți între un Audi A4, BMW 3, Mercedes C sau 1 000 000 de lei?