Suzuki Vitara sau 150 000 de lei

Promoții VIP / Piramidele de Aur 2

Promoții VIP

Prenume:
Anatolie Gorenco
Oraș/Sat
oraș Cahul
Data:
02 August 2021

Un alt moldovean se poate lăuda cu un automobil de excepție oferit de Clubul VIP. Anatolie Gorenco din Cahul a devenit câștigătorul crossoverul practic, modern și sigur, Suzuki Vitara sau sumei excelente de 150 000 de lei. Numele lui a fost rostit în timpul tragerii la sorți din 2 august, în direct, la Prime.

Anatolie, în vârstă de 43 de ani, lucrează șofer de curse lungi și educă trei copii. Bărbatul a spus că nu avea o mașină și apelul telefonic al lui Mircea Marco l-a lăsat fără cuvinte.

”Eram șocat. Membrii familiei erau foarte bucuroși. E ca un vis. Nu credeam că oamenii de rând pot câștiga. Mașina e super! Foarte mare, mai ales pentru familia mea”, a spus norocosul.

Anatolie îi îndeamnă pe toți să joace în continuare și să aibă încredere în Loteria Națională.

Următorul automobil pus în joc de Clubul VIP este cel mai luxos din istoria Loteriei Naționale. Participați la extragerea crossoverului sigur, cu motor puternic, cutie automată și o mulțime de dotări - KIA Sportage sau a sumei impunătoare de 200 000 de lei.

*Premiile bănești și sub forma bunurilor se oferă numai la prezentarea biletului câștigător. Păstrați toate biletele înregistrate. Vă dorim succes!