200 000 lei

Bilete de loterie / Bingo American

Bilete de loterie

Prenume:
Dubalari Larisa
Oraș/Sat
oraș Chișinău
Data:
15 Iunie 2021

Orice vis american poate deveni realitatea, aici, în Moldova, cu noul bilet de loterie ”Bingo American”. O pensionară de 73 de ani are această convingere după ce a câștigat premiul excepțional de 200 000 de lei datorită proaspătului bilet.

Larisa Dubalari din Chișinău a lucrat de-a lungul vieții profesoară de fizică și matematică. Tot ea ține lecții particulare de șah pentru copii la Iași. Pensionara are două fiice și trei nepoți. Norocoasa a procurat 4 bilete de la oficiul poștal și a rămas profund impresionată după ce a văzut că toate numerele din două diagonale corespund cu numerele câștigătoare ale biletului.

”Am câștigat o sumă pe care ar fi trebuit să o acumulez cel puțin 9 – 10 ani. Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin. Acest câștig o să ne întrețină fericirea destul de mult timp”, a povestit câștigătoarea.

Câștigătoarea a spus că o parte din sumă o va folosi pentru sănătate și necesitățile de zi cu zi, iar cealaltă parte o va investi în studiile nepoților. Ea spune că ”Bingo American” este biletul ei preferat.

”Este interesant și deosebit față de celelalte, prin modul de a-l depista pe colțuri, diagonală, pe rând și vertical. Șansa de câștig este foarte mare”, a adăugat amatoarea de cifre.

Până în prezent, 27 de moldoveni au devenit milionari cu acte în regulă datorită Loteriei Naționale. Doar în cadrul show-ului TV au fost oferite premii în sumă de peste 55 000 000 de lei.

Câștigul de top al biletului ”Bingo American” este de 2 500 000 de lei. Răzuiți cu atenție acest bilet pe linie verticală, orizontală, diagonală sau în colțuri și puteți fi următorul norocos!