777 777 lei

Bilete de loterie / ȘEPTARUL DE AUR - Tiraj Special

Bilete de loterie

Prenume:
Stihariuc Andrei
Oraș/Sat
oraș Cupcini
Data:
17 Mai 2021

Bestsellerul Loteriei Naționale, biletul ”Șeptarul de aur”, tiraj special, s-a despărțit de încă un lingou de aur pur. De această dată, premiul de top ajunge în orașul Cupcini. Andrei Stihariuc a completat bugetul familiei sale, în doar câteva clipe, cu o sumă grea. El a ales echivalentul în bani al premiului – 777 777 de lei.

Andrei are 34 de ani și temporar nu muncește, dar profesia sa este legată de construcții. Norocosul spune că a cumpărat câteva bilete la o benzinărie din apropiere și imediat a descoperit câștigul colosal.

”Când am văzut șase de șapte, nu mi-a venit să cred. Am împietrit! Pentru familia noastră e o sumă foarte mare de bani”, a relatat Andrei.

Familia Stihariuc a decis că va cheltui câștigul pentru cumpărarea unui apartament.

”Degrabă va fi prima aniversare a nunții noastre și am decis să cumpărăm o locuință. Cu eforturile proprii ne-ar fi foarte greu să câștigăm așa o sumă”, a povestit deținătorul premiului de top din biletul ”Șeptarul de aur”, tiraj special.

Biletele Loteriei Naționale vor indica drumul spre îndeplinirea celor mai tăinuite vise datorită câștigurilor care ajung la suma record de 4 000 000 de lei!