513 251 lei

Sea of Treasures

Online

Prenume:
Alexandru Moraru
Oraș/Sat
oraș Balți
Data:
07 Aprilie 2021

Biletele electronice ale Loteriei Naționale bat toate recordurile generozității! În data de 7 aprilie, Alexandru Moraru de la Bălți, printr-un simplu clic și-a schimbat viața la 180 de grade. Bărbatul de 32 de ani a câștigat marele JACKPOT al e-biletului ”Sea of Treasures” și s-a îmbogățit, în câteva clipe, cu 513 251,88 de lei.

Alexandru lucrează șofer în cadrul serviciului operativ de securitate al MAI și educă doi copii alături de soția lui. Bărbatul și-a suplinit cu 60 de lei contul de joc pe 7777.md. La scurt timp, acesta a trăit un moment istoric în timpul Jocului Super Bonus, iar monedele din butoi s-au transformat în peste jumătate de milion de lei.

”Am avut foarte mari emoții, am strigat, nu-mi găseam locul. Nici n-am vizat să câștig așa sumă. Acest ajutor este foarte mare pentru familia noastră”, a spus norocosul.

Alexandru a menționat că banii vor fi cheltuiți pe reparația casei, achitarea creditelor și cadouri copiilor. Câștigătorul mai zice că e-biletele de pe 7777.md sunt foarte atractive. ”Îmi plac biletele electronice pentru că sunt frumoase, e simplu de jucat, câștigi chiar de acasă”, a adăugat Alexandru.

Încercați-vă norocul cu biletele electronice de loterie, încărcate cu premii de până la 10 000 000 de lei! Iar ”Sea of Treasures”, pe lângă jackpotul în continuă creștere, vă poate teleporta într-o călătorie pentru doi pe însoritele Insule Maldive.

Și nu uitați – jucând cu Loteria Națională, contribuiți la pregătirea sportivilor moldoveni pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo!