1 000 000 lei

Bilete de loterie / Șeptarul de Diamant

Bilete de loterie

Prenume:
Bucatari Alexandr
Oraș/Sat
oraș Drochia
Data:
05 Noiembrie 2020

Cea mai nouă invenție a Loteriei Naționale, biletul ”Șeptarul de Diamant”, doboară toate recordurile generozității și oferă premiul gigantic de 1 000 000 de lei. Marele norocos este Alexandr Bucatari din Drochia.

Bărbatul, în vârstă de 38 de ani, a cumpărat biletul prețios de la un chioșc de ziare din Bălți. El a fost atras de noua campanie a Loteriei Naționale și colecta pietrele semiprețioase pentru căsuța animăluțului de companie al fiului său.

Alexandr lucrează șef de producere la un elevator din Drochia. Visul lui și a soției sale, Iuliana, este să aibă o casă la sol. Acum, datorită acestui câștig imens, Alexandr va construi casa pe care și-o dorea demult: cu teren de joc pentru copil, zonă pentru barbeque și alte comodități. De asemenea, familia Bucatari va investi o parte din câștig într-o vacanță binemeritată.

Este un câștig foarte mare, ar fi trebuit să economisim mult timp pentru a aduna acești bani. Loteria Națională le oferă oamenilor șansa de a câștiga premii incredibile. Îi îndemn pe toți să nu renunțe și vor câștiga la fel ca noi”, au spus norocoșii.

”Șeptarul de Diamant” mai păstrează cu grijă premiul colosal de 3 000 000 de lei. Tirajul biletului este limitat, așa că nu ratați ocazia de a deveni multimilionar!