77 777 lei

Bilete de loterie / Șeptarul de Aur, ed. III

Bilete de loterie

Nume:
Brega Serghei
Oraș/Sat
sat. Pepenii Noi
Data:
08 Iulie 2020

Serghei Brega din satul Pepenii Noi, raionul Sângerei, este sigur că atunci când îți e mai greu, vine bucuria cea mare! Bărbatul de 53 de ani și-a ascultat al șaselea simț și a plecat la un chioșc de la Sângerei pentru a schimba câteva bilete câștigătoare pe altele noi. Această tranzacție s-a soldat cu succes! Răzuind stratul de protecție al biletului ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia, bărbatul a dat de premiul orbitor de 77 777 de lei.

”M-am bucurat foarte mult. Nu puteam nici să strig, nici să tac. Soția când a văzut acest câștig, a început să plângă și m-a sărutat mai dulce ca în tinerețe”, norocosul a povestit emoții trăite.

Suma din 5 de 7 este ca o binecuvântare pentru Serghei Brega. Câștigătorul a povestit că era într-un impas financiar și avea nevoie urgentă de bani pentru a-și face o intervenție chirurgicală. Respectiv, premiul va fi investit în sănătate, dar și în cadouri pentru cei dragi.

”Vă doresc un noroc ca al meu. Jucați și câștigați. Este realitate!”, a punctat favoritul destinului.

În biletul ”Șeptarul de Aur” este concentrată o bună parte din rezerva de aur a Moldovei. A treia ediție a acestei hârtiuțe magice este dotată cu 6 lingouri de metal nobil de 24 de carate. Nu uitați, norocu-i după cum și-l face omul!