1 000 000 lei

Bilete de loterie / Noul Loto + 3

Bilete de loterie

Prenume:
Șișcanu Anastasia
Oraș/Sat
sat. Măcărești
Data:
25 Iunie 2020

Clubul milionarilor Loteriei Naționale și-a deschis larg ușile pentru un nou membru. Anastasia Șișcanu din Măcărești, Ungheni, a câștigat 1 000 000 de lei în biletul ”Loto+”, ediția a treia.

Milionara povestește cu emoții cum a descoperit suma cu șase zerouri. ”Când am văzut 31 jos și 31 sus, am închis ochii, apoi am ieșit afară și am tras aer. Aveam lacrimi în ochi. E un dar de la Dumnezeu – să răzuiești un bilet și să ai un milion de lei în mână ”, își amintește Anastasia Șișcanu.

Femeia de 56 de ani e convinsă că nimic nu e întâmplător, iar minunile chiar se întâmplă. Biletul care i-a schimbat viața la 180 de grade a fost procurat, chiar de ziua soțului decedat, de la magazinul alimentar, pe care îl administrează Anastasia.

”Nu am visat vreodată la un astfel de câștig! Este o sumă foarte mare pentru familia noastră”, a spus norocoasa. Anastasia Șișcanu are un nepot de 15 ani, care suferă de o maladie incurabilă și necesită îngrijiri speciale. Femeia a decis că, datorită acestui câștig enorm, își va ajuta copii și nepoții, va face reparație în casă și va investi în dezvoltarea afacerii.

Proaspăta milionară spune că a devenit mai insistentă cu biletele Loteriei Naționale după ce un vecin din sat a câștigat 77 777 de lei.

”Din acel moment am fost mai încrezătoare că biletele sunt cu câștiguri și am început a cumpăra mai des”, povestește Anastasia Șișcanu.

Până în prezent, 19 moldoveni au devenit milionari datorită Loteriei Naționale. Biletul ”Loto+” este dotat cu patru câștiguri de top a câte 1 000 000 de lei, dar îi poate răsplăti pe fani și cu șase premii a câte 250 000 de lei și încă 10 de 100 000 de lei fiecare.