Renault Captur

Promoții VIP / Piramidele de Aur

Promoții VIP

Nume:
Smochin Maria
Oraș/Sat
sat. Rublenița
Data:
01 Iunie 2020

Clubul VIP al Loteriei Naționale i-a oferit o surpriză de excepție Mariei Smochin din satul Rublenița, raionul Soroca . Tânăra de 25 de ani a devenit câștigătoarea premiului de top - crossoverul elegant, dinamic și perfect pentru toate drumurile - Renault Captur.

Anume biletul ei norocos a fost ales în timpul tragerii la sorți, desfășurate de Natalia Gordienko, în data de 1 iunie, în direct, la Prime.

Câștigătoarea a rămas fără cuvinte după ce a aflat marea noutate. Ea este casnică și educă trei copii. Maria a spus că este încântată de noul său automobil.

”Mașina e foarte modernă, confortabilă și spațioasă pentru toată familia. Suntem cinci și chiar o să încăpem. Îi îndemnă pe toți să joace și să câștige premii la fel de valoroase”, a menționat norocoasa.

Puteți ajunge în locul Mariei Smochin, dacă înregistraţi biletele necâştigătoare pe site-ul www.7777.md şi participaţi la extragerea premiului de top. În această vară, Clubul VIP al Loteriei Naţionale pune în joc o mașină spectaculoasă a renumitului producător francez, Renault Clio. Vă dorim mult noroc la tombolă!