100 000 lei

Bilete de loterie / Cash x 10

Bilete de loterie

Nume:
Danilceac Ghenadie
Oraș/Sat
oraș Cupcini
Data:
14 Mai 2020

Expertul în matematica belșugului, biletul ”Cash x10”, este plin de forțe și de bani! De acest lucru s-a convins Ghenadie Danilceac din orașul Cupcini, raionul Edineț. Bărbatul a suplinit bugetul familiei sale cu 100 000 de lei după ce a descoperit acest premiu magnific în bilet.

Ghenadie de 37 de ani are doi copii și administrează o afacere de familie în domeniul alimentației publice. Bărbatul a procurat un singur bilet ”Cash x10” de la o benzinărie din localitate și foarte repede s-a convins de generozitatea lui.

Cei 100 000 de lei vor fi investiți în viitorul fiului mai mare al lui Ghenadie, care anul acesta își ia diploma de la colegiu și planifică să-și continue studiile în străinătate în domeniul economiei.

”Eram absolut convins că aceste bilete sunt reale, cu câștiguri reale, care schimbă și îmbunătățesc viața multora. Cea mai simplă modalitate de a câștiga este de a procura un bilet . Dacă crezi și visezi la ceva, întotdeauna obții”, a declarat norocosul.

Biletul ”Cash x10” este doldora de bancnote noi-nouțe de până la 500 000 de lei, care așteaptă să fie cheltuite! Hai, curaj, testați-vă norocul!