77 777 lei

Bilete de loterie / Șeptarul de Aur, ed. III

Bilete de loterie

Nume:
Gobjilă Andrei
Oraș/Sat
sat. Roșcani
Data:
11 Mai 2020

Andrei Gobjilă din satul Roșcani, raionul Anenii Noi, a prins norocul de coadă! Biletul ”Șeptarul de Aur”, ediția a treia, i-a oferit câștigul sclipitor de 77 777 de lei.

Andrei are 49 de ani și momentan nu este angajat în câmpul muncii. Bărbatul a procurat biletul norocos de la magazinul alimentar din localitate. Câștigătorul a trăit cele mai trai emoții când a descoperit premiul incredibil și chiar a dat o petrecere în cinstea norocului său.

Bărbatul a spus că suma de 77 777 de lei va fi cheltuită pentru construcția din temelii a unei saune, care era un vis mai vechi, dar nu avea resurse financiare pentru a-l realiza.

Andrei Gobjilă a spus că avea încredere în Loteria Națională și a mers insistent spre obținerea scopului său. ”Dacă ai cumpărat odată bilete, dar nu ai câștigat, nu trebuie să-ți pierzi curajul. Mergi înainte! Poți vedea rezultatul doar dacă procuri bilete” – e sfatul norocosului pentru cei care visează să ajungă în locul lui.

A treia ediție a biletului ”Șeptarul de Aur” este înarmată până-n dinți cu câștiguri sclipitoare de până la 777 777 de lei.