Bonus Sport

Depozit Bonus lei până la 1 000 lei

Depozit Bonus lei până la 1 000 lei

și 100 lei FREEBET

și 100 lei FREEBET

LA BONUS

Cu ajutorul acestui Bonus joci și câștigi cu echipele tale preferate și cu biletele Electrionice!

Alimentează primul tău cont de joc pe site-ul 7777.md și vei primi 100% din valoarea bonusului de până la 1000 de lei și 100 lei FREEBET.

Adăugați bani în cont

Adăugați bani în cont

alegeți suma:

alegeți suma:

50 lei 100 lei 200 lei 500 lei 1000 lei 5 000 lei

sau

sau

introduceți o altă sumă:

introduceți o altă sumă:

lei

bonus pentru joc

bonus pentru joc

50 lei

1. Dispoziții generale
1.1. Aceste reguli reglementează condițiile de primire a bonusului oferit de Loteria Națională.
1.2. "DEPOZIT BONUS până la 1 000 LEI" (denumit în continuare "Bonus") este un program special de bonusuri art.25 Regulile generale pentru organizarea și desfășurarea jocurilor de noroc.
1.3. Aceste reguli nu garantează primirea bonusului. Organizatorul propune și/sau oferă un Bonus doar participanților selectați de el și în cazul în care, după părerea sa, participanții selectați au fost de acord cu condițiile și dacă depozitele și pariurile efectuate de acestea corespund condițiilor stabilite de aceste reguli.
1.4. Bonusul poate fi acordat unui singur participant doar o singură dată.
1.5. Bonusul este creditat automat după primul depozit acordat fiecărui jucător. Jucătorul poate întotdeauna:
• Refuza un bonus - el are dreptul să nu parieze din contul său de bonus.
• sau să refuze să respecte regulile de bonus - el poate declara că nu dorește să continue să utilizeze bonusul.
În aceste cazuri, clientul își pierde toate pariurile făcute din contul bonus și toate sumele disponibile în contul său bonus.

2. Perioada
Perioada în care Organizatorul va remite Bonusul, precum și perioada în care Bonusul poate fi utilizat de către Participant este determinată de Organizator și este anunțată pe site.

3. Condițiile de ridicare a bonusului
Bonusul poate fi primit numai de către participantul care îndeplinește următoarele cerințe:
3.1. Participantul și-a activat profilul de jocul:
3.1.1. A confirmat IDNP-ul în sistem:
Participantul s-a înregistrat pe site-ul www.7777.md după ora 00:00  06.26.2019;
sau dacă înregistrarea sa a fost făcută înainte de ora 00:00 în data de 06.26.2019 și după această dată, el și-a confirmat IDNP-ul în profilul său și a dat clic pe "Salvați".
3.1.2. A confirmat prin e-mail înregistrarea sa anterioară pe site și acest fapt este înregistrat în sistemul Organizatorului.
3.2. după orele 11:00, 02.09.2020, participantul a introdus un  depozit în valoare de cel puțin 10 lei pe contul profilului său de joc. Participantul nu a primit și nu a utilizat Bonusul și, prin urmare, nu există nicio înregistrare în sistemul Organizatorului pentru primirea și utilizarea acestuia.

4. Fiecare participant primește automat primul depozit de bonus 100%!

5. Bonusul este creditat în contul bonus al jucătorului. Informații despre toate bonusurile sunt disponibile la:
• Meniul Bonus (butonul din meniul principal) - clientul poate vedea toate bonusurile oferite și cele curente;
• Bonusul meu (în contul de joc) - acolo clientul poate vedea informațiile generale despre bonusuri.

6. Valoarea bonusului
6.1. Suma minimă pentru primirea Bonusului constituie 10 lei.
6.2. Suma maximă pentru primirea Bonusuri constituie 1.000 lei.
6.3. Mărimea Bonusului depinde de suma primului depozit al clientului și este limitată în acest cadru.
6.4. Mărimea bonusului suplimentar în format FREEBET este egală cu 100 LEI.

7. Utilizarea Bonusului
7.1. Bonusul poate fi utilizat de participant în termen de 30 de zile din momentul creditării bonusului în contul bonus al participantului pe site. După această perioadă, dacă soldul bonusului nu este utilizat integral sau parțial, acesta va fi automat retras din cont, iar Organizatorul nu îi datorează nimic participantului.
Bonusul suplimentar FREEBET poate fi folosit în termen de cel mult 10 zile din ziua activării bonusului.
7.2. Participantul pierde Bonusul dacă solicită retragerea fondurilor din contul său de joc după depozitul inițial, dar înainte de creditarea soldului Bonus la suma Bonusului.
7.3. Participantul are posibilitatea de a utiliza soldul Bonus pentru pariuri:
numai dacă contul său de jocuri nu are bani. Fondurile din contul de joc sunt utilizate întotdeauna la început și după ce fondurile sunt retrase din contul de bonus.
7.4 Bonusul poate fi folosit o singură dată în calitate de miză deplină în mărime de 100 de lei. Bonusul poate fi jucat numai în secțiunea sport, conform restricțiilor pentru coeficienți, minimum 1.10 și maximum 10.
În cazul jocului cu miză bonus nu se admite CASH OUT.
Freebet poate fi folosit numai pentru mize single (individuale).
În cazul jocului cu miză bonus, dacă miza este anulată sau e cu un coeficient 1, mărimea bonusului nu se restituie în cont, Loteria Națională nu compensează participanților mizele anulate.  La primirea câștigului în cont, participantul primește câștigul de la miză minus costul FREEBET. De exemplu, în cazul unei mize FREEBET de 100 de lei cu un coeficient 1.50, în caz de miză câștigătoare, participantul va primi în contul său 50 LEI.

8. La utilizarea Bonusului și a soldului de Bonus pentru pariuri, se aplică următoarele reguli - conform clauzei 7.1, pariurile făcute pentru a eluda cerințele clauzei 9 nu sunt luate în considerare, incluzând, dar fără a se limita la, pariurile făcute de un grup de jucători pentru aceleași evenimente sau evenimente similare.
Retragerea fondurilor din cont și condițiile de punere în joc a bonusului

9. După primirea Bonusului, participantul nu va avea dreptul să depună cerere de retragere a fondurilor din contul său de pe site înainte de a face pariuri valide pe sume corespunzătoare:
a) Bonusul poate fi utilizat pentru biletele electronice și pariurile sportive, organizate pe site-ul organizatorului. Restricțiile privind utilizarea Bonusului sunt stabilite în paragraful "c".
b) Bonusul poate fi epuizat în cadrul unui sau mai multe pariuri. Suma maximă care poate fi considerată ca fiind jucată la o rată este limitată până la 100% din valoarea bonusului de credit. De exemplu, în cazul unui bonus de 1.000 lei și al unui pariu de 5.000 lei, 1.000 lei vor fi considerate în calitate de îndeplinirea condiției Bonusului expuse în punctul c).
c) După primirea Bonusului, Participantul este obligat să realizeze un rulaj de pariuri în valoare totală după cum urmează:
- Sport în funcție de mărimea bonusului primit: Bonus de la 10 la 500 de lei: de 4 ori mărimea Bonsului; Bonus de la 500.01 la 1000 de lei: de 7 ori mărimea Bonusului.
- Bilete electronice – de 5 ori mai mare decât valoarea bonusului;
- În cazul în care participantul face pariuri pe Sport și joacă în Bilete electronice, condiția este considerată în raport procentual dintre cele două tipuri de pariuri;

10. Organizatorul va oferi jucătorilor o vizualizare informativă a fondurilor jucate. Vizualizarea este pentru comoditate și nu reprezintă o informație oficială obligatorie. În caz de litigii, Organizatorul ia o decizie finală cu privire la valoarea totală a sumelor jucate.

11. Restricții speciale privind pariurile ”Sport”
11.1. Coeficienți
11.1.1. Doar Pariurile la secțiunea "Sport" trebuie făcute cu un coeficient de 1,50 sau mai mare, pentru a îndeplini condițiile bonusului.
11.1.2. Numai pariurile expres cu un coeficient total de 2,00 sau mai mare sunt luate în considerare pentru îndeplinirea cerințelor bonusului.
11.2. Doar ratele de estimare efectuate după cererea de primire a Bonusului sunt luate în calcul la întrunirea condițiilor de bonus. Ratele de estimare efectuate înainte de data expirării specificată în clauza 7.1 sunt, de asemenea, considerate ca îndeplinind condițiile bonusului.
11.3. Numai primul pariu al EVENIMENTULUI (meciului) va fi considerat folosit în contextul clauzei 7.1. Pariurile ulterioare făcute pe alte selecții (tipul de pariu) ale aceluiași eveniment nu vor fi considerate ca întrunind cerințele pentru utilizare în sensul clauzei 7.1. Această condiție se aplică împreună cu alte restricții.
De exemplu, pariul pentru victoria ”Manchester United” asupra ”Chelsea” pe Rezultatul meciului cu un coeficient de 1,50 sau mai mare va fi luat în calculat în conformitate cu cerințele punctului 7.1, dar pariul ulterior pe ”Chelsea” pe Rezultatul meciului pentru același meci înainte sau în timpul difuzării live nu va fi luată în considerare în conformitate cu cerințele de utilizare în clauza 12. Dacă primul pariu al participantului în contextul unui meci nu îndeplinește niciuna dintre condițiile de utilizare în sensul clauzei 7.1, acest pariu și toate pariurile ulterioare pe acest meci nu vor fi luatem în considerare pentru că nu îndeplinesc n. 12 cerințe.
De exemplu, dacă un pariu este făcut pe Liverpool cu ​​un coeficient de probabilitate de 1,20 pentru câștigătorul final, acest pariu și toate pariurile ulterioare nu vor fi luate în considerare în conformitate cu cerințele de utilizare în sensul punctului 7.1, deoarece primul pariu este mai mic decât cota minimă necesară de 1,50.
11.4. Se aplică limite la sumele pentru utilizarea Bonusului de la un singur pariu. Suma maximă care poate fi considerată ca fiind convertită se limitează la 100% din suma bonusului acumulat. De exemplu, la un bonus acumulat de 1.000 lei, dacă participantul face un pariu de 5.000 lei pe Manchester United pe Rezultatul meciului cu o cotă de 1.50, Bonusul utilizat se va considera suma de până la 1.000 lei.
11.5. NU sunt luate în calcul pariurile care nu au fost finalizate/plasate, precum și pariurile Cash Out, pariurile anulate/pariurile eficiente cu un rată de probabilitate de 1,00, pariurile în lanț, pariuri combinate, pariuri făcute de Handicap asiatic și/sau linii europene. De exemplu: NU SUNT LUATE ÎN CONSIDERARE pariurile pe liniile 0, -1, -2, -3, +1, etc., pariurile pe liniile 1.25, 0.75 și/sau 1-1.5, 0.5-1 etc.
11.6. NU sunt luate în calcul pariurile, în conformitate cu paragraful 7.1, care au fost făcute pentru a eluda cerințele din paragraful 9, inclusiv, dar fără a se limita la pariurile  făcute de un grup de jucători la evenimente similare pentru utilizarea fondurilor fără risc.
11.7. Restricții speciale
11.7.1. Nu se iau în calcul pariurile făcute pentru a eluda cerințele clauzei 9, incluzând, dar fără a se limita la, pariurile făcute de un grup de jucători în aceleași evenimente/evenimente asemănătoare sectoare, numere, pentru rulajul fără riscuri al fondurilor.
11.7.2 Câștigul din pariul  din aceeași rundă a jocului (indiferent de felul sau tipul de pariu), plătit atât din soldul de Bonus cât și din fondurile disponibile în contul participantului din profilul său, sunt achitate și în soldul de Bonus și în contul participantului, în care a fost făcut pariul.
De exemplu, pariul în valoare totală de 100 lei, din care 70 lei sau 70% din mărimea pariului, a fost plătită din fondurile contului și 30 lei sau 30% din mărimea pariului, s-a achitat din soldul de Bonus.
Un posibil câștig în valoare de 500 de lei ar trebui plătit după cum urmează:
- 70% din câștigul total în sumă de 500 lei, egal cu 350 lei, se plătește în contul participantului;
- 30% din câștigurile totale în sumă de 500 lei, egală cu 150 lei, sunt transferate la soldul de Bonus al participantului.

12. Lipsirea de  bonus în cazul unei cereri de retragere a fondurilor
În cazul în care participantul depune o cerere de retragere a fondurilor din contul său de pe site înainte de a face pariuri valide cu valoarea specificată în paragraful 7, acesta pierde Bonusul, întregul sold de Bonus acumulat în acel moment în contul său. În cazul în care, la depunerea unei cereri de retragere a fondurilor, în conformitate cu oferta precedentă, pariurile deja efectuate prin intermediul soldului de Bonus, cu un posibil câștig, fondurile nu vor fi transferate  la niciun sold din contul de joc.

13. Drepturile organizatorului
Organizatorul, la discreția sa și fără a-și asuma anumite responsabilități, poate oricând să suspende sau să interzică utilizarea Bonusului atât pentru un participant, cât și pentru un grup de participanți, precum și să anuleze sau să retragă integral sau parțial Bonusul sau soldul de Bonus din contul de pe site al membrului. Deciziile organizatorului sunt definitive și acesta nu este obligat să informeze participantul despre motivele sale.

14. Indiferent de cele de mai sus, Organizatorul are dreptul, fără a-și asuma o anumită responsabilitate, să nu pună la dispoziție Bonusul, respectiv, să-l anuleze, să-l retragă din cont, chiar dacă a fost solicitat în mod corespunzător, oferit sau utilizat, dacă:
a) Bonusul a fost solicitat, acordat sau utilizat în același cont sau în alt cont, al aceluiași participant sau al unui membru al familiei sau al gospodăriei sale.
b) Bonusul a fost solicitat, furnizat sau utilizat de aceeași adresă IP/adrese IP sau adresă/adrese similare care au fost utilizate pentru conectarea la contul participantului, la înregistrarea  unui  cont pe site, la executarea unei tranzacții de cont etc., adrese (și adrese similare).
c) Înregistrarea, solicitarea sau orice altă acțiune necesară pentru primirea Bonusului a avut loc prin e-mail, la numărul de telefon care a fost deja utilizat în legătură cu Bonusul solicitat, primit sau utilizat de același sau alt participant.
d) Pentru a primi bonusul, s-au folosit metode de plată similare sau identice (de exemplu, aceleași cărți de debit sau de credit, cont bancar) și dispozitiv de acces la site (computer, telefon, etc.), care au fost deja solicitate, primite sau utilizate de aceleași sau alt membru, în legătură cu primirea bonusului.

15. Bonusul nu va fi acordat participanților care încalcă regulile și/sau utilizează sau au folosit anterior soluții metode frauduloase pentru a profita de Bonus sau alte Bonusuri similare, precum și cererile făcute cu încălcarea sau nerespectarea acestor termeni și condiții, sau primite cu posibile încălcări, Bonusul va fi anulat, iar Organizatorul nu este responsabil pentru acest lucru.

16. Organizatorul nu este responsabil pentru încetarea participării la Bonus și/sau pentru Bonusul sau Soldul de bonus întrerupt, retras, anulat, chiar dacă participantul îndeplinește sau nu condițiile de primire și utilizare.

17. În caz de nerespectare de către participant sau după expirarea oricăror dintre termenii specificați în aceste Reguli, folosirea sau acordarea Bonusului este întreruptă, ceea ce poate duce la anularea, retragerea soldului Bonus din contul participantului sau interzicerea de a primi sau utiliza Bonusul sau alte beneficii similare.

18. Aceste Reguli sunt acceptate de "Loteria Națională" și intră în vigoare din momentul plasării lor pe site-ul www.7777.md.

19. Organizatorul are dreptul, în orice moment, unilateral, să modifice aceste Reguli, iar amendamentele intră în vigoare în ordinea clauzei 21.