1 000 000 lei

Bilete de loterie / Piramidele de Aur

Bilete de loterie

Prenume:
Maria Volcova
Oraș/Sat
oraș Chișinău
Data:
27 Mai 2019

Maria Volcova are o relație deosebită cu norocul! Iar acest lucru l-a demonstrat de câteva ori prin intermediul biletelor Loteriei Naționale. Primul său câștig de 1 000 de lei, profesoara de clasele primare și limba română, l-a primit din partea unui fost elev de-al său. Încă un bilet - „Șeptarul de Aur”, a trimis-o pe Maria Volcova direct pe scena norocului - „Loteria Națională”. În jocul „Safeuri” participanta a câștigat 37 500 de lei. Dar Maria Volcova a hotărât să nu se oprească aici și a mers mai departe pe magistrala norocului.

Sumă astronomică din șase zerouri o aștepta pe Maria Volcova sub biletul „Piramidele de Aur”.

Familia Volcova a decis deja ce va face cu 1 000 000 de lei! Maria Volcova cu nepoata sa au procurat hrană pentru cânii de la un adăpost. De asemenea, câștigătoarea va vizita cu regularitate un azil de bătrâni, pentru a le oferi grijă și suport financiar. Mai mult, Maria Volcova vrea să ajute o familie social vulnerabilă cu mulți copii pentru a le oferi picilor diferite cărți și jocuri intelectuale.

Cu o altă parte din bani, milionara intenționează să călătorească în țările îndepărtate și să-i ofere studii de calitate nepoatei sale.

Norocul îi alege pe cei insistenți! Iar Maria Volcova este încă o dovadă în acest!