3 000 000 lei

Bilete de loterie / Șeptarul de Diamant

Bilete de loterie

Prenume:
Basisto Irina
Oraș/Sat
oraș Balți
Data:
11 Februarie 2021

Cel mai mare câștig al Loteriei Naționale, 3 000 000 de lei, a fost obținut, cu biletul ”Șeptarul de diamant”, de către dispecerul-casier de la autogara din Bălți Irina Basisto. Ca urmare, norocoasa a devenit al 25-lea milionar al Loteriei Naționale. Orașul Bălți a demonstrat, o dată în plus, că merită pe deplin statutul de oraș norocos, iar autogara a devenit simbol nu doar al alegerii drumului, dar și a direcției spre bunăstare!

Irina a povestit că, în timp ce se pregătea să plece acasă, a cumpărat, chiar la locul său de muncă, două bilete de loterie. După ce a descoperit câștigul cosmic, au început să-i tremure mâinile.

”Nu-mi venea să cred în fericirea care m-a copleșit. Desigur, este o sumă enormă pentru familia noastră. Datorită Loteriei Naționale, mi-a zâmbit un noroc enorm”, și-a împărtășit emoțiile proaspăta multimilionară.

Familia Basisto va cheltui o parte din bani pentru a cumpăra un apartament copiilor. O altă parte din câștig va fi investită în dezvoltarea afacerii de producere a articolelor din metal a soțului Irinei.

Mai mult, preferata destinului a primit din partea Loteriei Naționale și un bonus în mărime de 10 000 de lei. Amintim că toți comercianții care vând bilete norocoase cu câștiguri de la 50 000 de lei, primesc bonusuri între 1 000 și 10 000 de lei.

Biletele Loteriei Naționale pot să vă transforme și pe dumneavoastră în milionar!