Peugeot 301

Promoții VIP / Cash x 10

Promoții VIP

Nume:
Petru Croitoru
Oraș/Sat
oraș Chișinău
Data:
03 Februarie 2020

Norocul l-a găsit chiar și în Rusia! Vorbim despre Petru Croitoru din Chișinău, care a devenit câștigătorul premiului fantastic, oferit de Clubul VIP al Loteriei Naționale – un sedan superb de producție franceză, Peugeot 301. Bărbatul muncește în Rusia, iar după ce a aflat că este deținătorul noului automobil, a luat de urgență avionul spre Chișinău și, în 15 ore, deja a primit cheile de la noul său automobil.

Petru, în vârstă de 38 de ani, este căsătorit și are o familie frumoasă cu patru copii. Bărbatul muncește de trei ani în Rusia în domeniul salubrizării. Revenit acasă în vacanță de iarnă, norocosul a înregistrat câteva bilete necâștigătoare pe www.7777.md și a lăsat telefonul soției. Mare i-a fost mirarea când a aflat că ea a fost contactată de Natalia Gordienko, în emisie directă, la Prime, și anunțată că a câștigat premiul de top al Clubului VIP al Loteriei Naționale.

Bărbatul este încântat de noua sa mașină și spune că va fi un cadou superb pentru soția sa, care își sărbătorește ziua de naștere în curând.

În luna februarie, Clubul VIP al Loteriei Naționale pune în joc automobil universal, spațios și econom - Dacia Logan MCV, cu nivelul de echipare Prestige. Înregistrați biletele necâștigătoare pe site-ul www.7777.md, primiți puncte VIP și participați la extragerea acestui premiu excelent!