Dacia Logan sau 150 000 lei

Promoții VIP / Bingo American

Promoții VIP

Prenume:
Golban Dumitru
Oraș/Sat
sat. Geamăna
Data:
31 Mai 2021

Clubul VIP al Loteriei Naționale a desemnat marele norocos! Dumitru Golban a intrat în posesia automobilului performant, confortabil și modern, Dacia Logan sau a sumei excelente de 150 000 de lei. Numele norocosul din satul Geamăna, raionul Anenii Noi, a fost anunțat de Mircea Mrco, în emisie directă, la Prime.

Tânărului, în vârstă de 26 de ani, acum își face studiile pentru a deveni electrician. Băiatul a spus că automobilul este uimitor.

”Îmi place mașina, e super! Performantă, frumoasă, de ultimă generație. Visez să am așa mașină lângă propria casă. E câștigul familiei noastre. Biletul e al mamei, dar l-am înregistrat pe contul meu”, a spus norocosul.

Familia Golban a decis să ia echivalentul bănesc al acestui premiu - suma impresionantă de 150 000 de lei. Cu acești bani, mama norocosului planifică să-și trateze problemele de sănătate și să repare locuința.

Ea a îndemnat participanții Clubului VIP să creadă în noroc și să câștige.

”Nu m-am gândit vreodată că voi câștiga, dar iată că a venit norocul. Cumpărați și câștigați, oameni buni. Este adevărat!” , a spus Vasilisa.

Automobile, bani, vacanțe și o mulțime de lucruri utile pentru gospodărie vă așteaptă în Clubul VIP! Până la sfârșitul lunii iulie puteți participa la extragerea unui crossover urban, practic și confortabil Suzuki Vitara sau a sumei solide de 150 000 de lei. Nu pierdeți timpul și înregistrați biletele necâștigătoare pe 7777.md.