1 000 000 lei

Bilete de loterie / Câștig pe toată viața

Bilete de loterie

Prenume:
Tatarciuc Galina
Oraș/Sat
oraș Chișinău
Data:
29 Decembrie 2020

Biletul ”Câștig pe toată viața” i-a adus Galinei Tatarciuc din Chișinău un cadou excelent chiar de ziua ei! Norocoasa a câștigat unul dintre premiile de top ale biletului – suma colosală de 1 000 000 de lei! Potrivit ei, acest câștig este egal cu suma pensiilor sale pentru aproximativ 40 de ani!

Galina a împlinit 63 de ani în data de 27 decembrie. Ziua următoare, ea a cumpărat doar 2 bilete ”Câștig pe toată viața”, iar în unul dintre acestea, sub numărul 13 se ascundea o sumă cu șase zerouri.

„Este un noroc incredibil. Când am văzut un milion, nu mi-a venit să-mi cred ochilor. A fost un șoc pentru mine. Nu-mi putea intra în cap că acest lucru se poate întâmpla cu oameni obișnuiți ca mine”, norocoasa și-a împărtășit emoții.

Galina Tatarciuc a spus că o parte din bani o va da fiicelor sale, care locuiesc în străinătate și vor plăti împrumuturile ipotecare, și va investi în propria sănătate. O altă parte din sumă va fi păstrată pentru bătrânețe.

„Îi sfătuiesc pe toți să creadă, să cumpere bilete și să câștige. Loteria Națională le oferă oamenilor speranță și încredere în viitor. Toată lumea are dreptul să câștige”, a adăugat proaspăta milionară.

Biletul ”Câștig pe toată viața” vă poate adăuga numele în lista milionarilor Loteriei Naționale. Căutați sub stratul de protecție premiul cel mare de 2 000 000 de lei și uitați de grijile financiare pentru tot restul vieții!