100 000 lei

Bilete de loterie / Bonus de Crăciun

Bilete de loterie

Nume:
Voroșan Vladimir
Oraș/Sat
sat. Ișcălău
Data:
06 Martie 2020

A căutat suma astronomică de 3 milioane de lei în biletul ”Bonus de Crăciun” și s-a apropiat cu un pas de câștigul astronomic. Vorbim despre Vladimir Voroșan din Ișcalău, raionul Florești, care a descoperit 100 de mii de lei în biletul cu cele mai generoase premii din istoria Moldovei.

Biletul câștigător a fost cumpărat la un chioșc Moldpresa din Bălți. Vladimir spune că a mers conștient anume după ”Bonus de Crăciun” pentru că știa că acesta păstrează încă premiile de TOP, inclusiv câștigul amețitor de 3 milioane de lei.

Bărbatul de 39 de ani a decis să depună banii la bancă până va stabili cum să-i cheltuiască.

Lansat în ediție limitată înaintea sărbătorilor de iarnă, ”Bonus de Crăciun” prezintă 10 jocuri, sub forma unor globuri de brad. Răzuiți stratul de protecție din fiecare glob și analizați cele două simboluri din el. Dacă descoperiți două simboluri identice, câștigați suma indicată sub acestea. Prețul unui bilet este de 50 de lei.

În vânzare rămân tot mai puține bilete ”Bonus de Crăciun”, care pot fi găsite mai ales la chișcurile Moldpresa, dar și în mai multe rețele de benzinării. În acest bilet mai rămân o sumă de 500 de mii de lei și premiul de TOP de 3 milioane de lei.

Fondul de câștiguri din acest bilet este de 31,5 milioane de lei.