Finalistul MegaJackpot-ului, Dorin Sajin: Loteria Națională a Moldovei oferă oamenilor ajutor și posibilitatea de a atinge multe scopuri

12.08.2019

Dorin Sajin din satul Hagimus, raionul Căușeni, a devenit finalistul jocului ”Mega Jackpot” și a părăsit studioul Loteriei Naționale cu 150 000 de lei. Mai mult, tânărul a câștigat un bonus superb - călătorie de 5 zile pentru doi la Paris. Echipa noastră a vizitat norocosul în noua ediție a turneului „Pe urmele norocului”, din 11 august, de la Prime, pentru a afla cum va cheltui marele său câștig.

„Loteria Națională a Moldovei oferă oamenilor ajutor și posibilitatea de a atinge multe scopuri. Am vrut să cumpăr o mașină pentru fratele meu. Eu nu am permis de conducere, dar fratele visa la o mașină. I-am dat un mic cadou. Și mamei i-am dat câțiva bani pentru reparație. Trebuie să schimbăm ușile, ferestrele, acoperișul. Le urez tuturor mult noroc!”, a menționat Dorin Sajin.

Dorin are 21 de ani și lucrează ca lemnar. Tânărul a ajuns pe scena norocului, datorită biletului "Piramidele de Aur". Finalistul poartă întotdeauna cu el un talisman – zlot polonez, cu care șterge stratul protector al biletelor Loteriei Naționale.

Data viitoare, Loteria Națională poate veni acasă la dumneavoastră!

Biletele Loteriei Naționale pot fi cumpărate în toate filialele Poștei Moldovei, în chioșcurile și gheretele Moldpresa, AKM-Veteran, la benzinăriile Petrom, BEMOL, LUKOIL, Rompetrol, în magazinele de cărți Librarius, în rețelele de supermarketuri Nr1, FIDESCO și Linella, precum și în magazinele AlcoMarket și Casa Curată, dar și în toate punctele de vânzări ale companiei Le Bridge. Vedeți unde se află cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor Loteriei Naționale.