Câștigătorul jocului „Seifuri”, Sergiu Hartonenco, a povestit cum a cheltuit marele câștig

12.08.2019

În noua ediție a proiectului special „Pe urmele norocului”, difuzată în data de 11 august, la Prime, echipa Loteriei Naționale l-a vizitat pe câștigătorul jocului „Seifuri”. Sergiu Hartonenko din Chișinău a câștigat 85 000 de lei.

Sergiu spune că a vrut să participe anume la jocul „Seifuri”, iar norocul a fost de partea lui. Suma câștigată i-a fost de mare ajutor.

„Cu banii câștigați la emisiunea Loteria Moldovei, am cumpărat o canapea nouă. Am instalat două uși noi. O treime din bani i-am dat familiei mele, fratelui. Voi ajuta o persoană care m-a ajutat cândva. Loteria Moldovei este cel mai bun show în care oamenii câștigă cu adevărat”, a spus norocosul.

Biletele Loteriei Naționale pot fi cumpărate în toate filialele Poștei Moldovei, în chioșcurile și gheretele Moldpresa, AKM-Veteran, la benzinăriile Petrom, BEMOL, LUKOIL, Rompetrol, în magazinele de cărți Librarius, în rețelele de supermarketuri Nr1, FIDESCO și Linella, precum și în magazinele AlcoMarket și Casa Curată, dar și în toate punctele de vânzări ale companiei Le Bridge. Vedeți unde se află cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor Loteriei Naționale.