”Wizard of Plenty” i-a oferit unui norocos din capitală jackpotul de 322 662,96 de lei

24.09.2021

Jocul plin de adrenalină și mister, ”Wizard of Plenty” a oferit emoții electrizante unui alt norocos! R.B. din Chișinău a câștigat jackpotul de peste 322 662,96 de lei și amintiri pentru toată viața cu o miză de 100 de lei.

Bărbatul de 32 de ani este necăsătorit și muncește peste hotare în construcții. El a declarat că își testează norocul în biletele electronice de pe 7777.md de aproximativ o lună.

”Eu plasam pariuri și, la un moment dat, am văzut pe site aceste bilete electronice. Am jucat în mai multe, dar ”Wizard of Plenty” mi s-a părut cel mai interesant, pentru că are mai multe bonusuri. Când am văzut câștigul, nu-mi venea a crede, eram foarte emoționat”, a povestit R.B.

Norocosul a spus că deocamdată nu a decis cum va gestiona peste 300 000 de lei, dar își dorește mult o călătorie sau să-și schimbe automobilul.

Nu credeam că oameni simpli pot câștiga sume atât de mari. Dar e real! Determinarea vă poate duce spre succes”, este sfatul câștigătorului.

Jackpotul biletului ”Wizard of Plenty” a fost resetat și continuă să crească fără oprire, pentru ca în orice moment să ajungă în contul unui alt preferat a destinului. Următorul câștigător puteți fi chiar dvs!