Marin Țurcanu în jocul „MegaJackpot” a câștigat 150 000 de lei și o călătorie romantică la Verona

10.06.2019

În cadrul celei de-a 19-a ediție a show-ului „Loteria Națională” difuzată în data de 9 iunie pe PRIME, finalistul jocului „MegaJackpot” a devenit Marin Țurcanu din Chișinău.

În jocul preliminar, tânărul în vârsta de 27 de ani a scos cardul cu numărul maxim – 50, ce i-a oferit șansa să joace în „MegaJackpot” pentru 2 000 000 de lei.

„Roata norocului" a fost de partea finalistului și i-a oferit un sector cu o sumă maximă. Marin a început jocul cu numărul 11. Acesta i-a asigurat un răspuns corect.

În următoarea sferă îl aștepta un bonus plăcut – o călătorie de neuitat de 5 zile, pentru 2 persoane, la Verona. Finalistul a mai dat 2 răspunsuri corecte și s-a ales cu 150 000 de lei.

Însa, în sfera următoare, Marin a greșit și a decis să oprească jocul. Marin Țurcanu lucrează ca șofer, este pasionat de sport și visează la o casă și la un automobil. Tânărul tătic a ajuns pe scena norocului, datorită biletului „Șeptarul de Aur”.

Și dvs. puteți juca pentru MegaJackpot-ul care ajunge la 2 000 000 de lei!

Cumpărați biletele Loteriei Naționale la toate oficiile Poșta Moldovei, chioșcurile Moldpresa, AKM-VETERAN, benzinăriile Petrom, BEMOL, LUKOIL, în librăriile Librarius, supermarket-urile Nr 1, FIDESCO, Linella, în magazinele AlcoMarket și Casa Curată, precum și în punctele comerciale Le Bridge. Cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor poate fi găsit AICI.