Un pădurar din Căinari a câștigat jackpotul e-biletului ”Jungle” de 103 199.60 de lei

22.06.2021

Iurii Spînu din orașul Căinari, raionul Căușeni a avut parte de o adevărată expediție cu biletul electronic ”Jungle”.Norocosul a cucerit jackpotul incredibil de 103 199.60 de lei datorită unei mize de doar 2 lei.

Iurii de 57 de ani are 3 copii, se trage dintr-o familie de pădurari și lucrează în domeniul silviculturii. Favoritul destinului a spus că tocmai din acest motiv a fost captivat de biletul electronic ”Jungle”. El și-a alimentat contul de joc cu 500 de lei la oficiul poștal din localitate, a jucat intens și a încremenit când și-a văzut câștigul.

”Nu puteam să cred. Mă gândeam să apelez medicul de familie pentru că foarte tare îmi bătea inima. E o sumă mare pentru familia noastră. Eu nu am văzut așa bani în viață”, au povestit soții Spînu.

Norocoșii au decis că premiul de peste 100 000 de lei va fi investit în renovarea acoperișului casei și procurarea unui motocultor pentru gospodărie.

”Îmi plac biletele electronice pentru că sunt frumoase. Le doresc tuturor să cumpere bilete și să câștige”, a spus câștigătorul.

Următorul jackpot poate fi al dvs! Încercați-vă norocul online cu biletele electronice de loterie, încărcate cu premii de până la 10 000 000 de lei!