Noi detalii despre câștigurile generoase din e-biletele de pe 7777.md

14.06.2021

Banii grei vin ușor pe 7777.md! Vă puteți distra pe cinste și câștiga sume incredibile de bani prin intermediul biletelor electronice. Săptămâna trecută nu a fost o excepție și un număr impresionant de norocoși s-au convins de generozitatea jocurilor online.

Printre ei se numără și V.M. Preferatul sorții a reușit să obțină câștigul greu de imaginat de 132 860 de lei. V.M. s-a ales cu acest premiu datorită e-biletului monumental ”Fortunes of Rome” de 100 de lei.

Andrei Dzic din Chișinău este un alt norocos, care a câștigat premiul electrizant de 55 900 de lei, prin simpla apăsare pe butonul ”Joacă” în jocul misterios și generos ”Wizard of Plenty”. Bărbatul a intrat în posesia acestui premiu cu o miză de 50 de lei. Acesta a menționat că o parte din bani vor fi folosiți pentru o vacanță pe litoral.

Un câștig răcoritor a obținut și Nicolae Popușoi din Chișinău. Bărbatul de 41 de ani a povestit că a început să-și caute norocul în biletele electronice de pe 7777.md acum 2 luni. Acesta a testat toate jocurile, însă a simțit că va avea un câștig important anume cu ”Sea of Treasures”.  Norocosul a avut emoții puternice când a descoperit ”Călătoria la Maldive” pe ecranul telefonului său.

Nu credeam că pot câștiga acest premiu cu doar 5 lei. Am ales banii, adică 50 000 de lei, pentru că am nevoie de ei. Îmi voi achita datoriile”, a spus favoritul destinului.

Un câștig similar a obținut și I.C. din Comrat. ”Sea of Treasures” îl putea trimite în Maldive, însă norocosul de 29 de ani a ales echivalentul bănesc de 50 000 de lei. Tânărul a câștigat acest premiu în schimbul unei mize de 30 de lei. Marele eveniment s-a produs chiar în ajunul zilei de naștere a tatălui său și a spus că, datorită acestor bani, le va dărui părinților câte un smartphone performant.

Următorul câștigător puteți fi chiar dvs! Încercați-vă norocul online cu biletele electronice, încărcate cu premii de până la 10 000 000 de lei!