Primiți Bonus de la Loteria Națională, zilnic, suplinindu-vă contul prin QIWI

17.05.2021

Loteriei Naționale îi place să ofere cadouri și să facă surprize, iar participanții săi așteaptă bonusuri excelente de pe 7777.md. De aceea, împreună cu partenerul nostru de încredere QIWI, lansăm o promoție pentru a bucura jucătorii cu bonusuri generoase în fiecare zi.

Promoția începe în data de 17 mai, la ora 10:00 și va dura până la 31 mai inclusiv. În fiecare zi, completând contul dvs. de joc pe 7777.md printr-un terminal QIWI sau Q-portofel, primiți bonusuri speciale de la Loteria Națională. Pe parcursul a două săptămâni, pentru fiecare prim depozit al zilei prin QIWI, veți primi Bonus 10% Freebet sau Bonus bani pentru jocuri. Bonusul maxim ajunge la 500 de lei! Pentru a primi bonusul, suplinirea minimă trebuie să fie de 100 de lei. De exemplu, la o suplinie a contului în sumă de 100 de lei, primiți în dar 10 lei, iar la o alimentare de 5 000 de lei, cadoul ajunge la 500 de lei.

Pentru a primi bonusul, suplinirea minimă trebuie să fie de cel puțin 100 de lei. Puteți să vă completați contul direct utilizând portofelul electronic Q-WALLET sau la orice terminal QIWI. Grăbește-te să profiți de oferta comună a Loteriei Naționale și a sistemului de plăți QIWI. Fie ca aceste bonusuri să vă aducă câștiguri mari pe site-ul 7777.md, unde veți găsi jocuri distractive cu bilete electronice de loterie și o secțiune bogată de evenimente sportive.

Mult noroc!