Câștigătoarea jocului "Safeuri" a fost Elena Gherciu

13.05.2019

Constantin Pîrlea din Chișinău și Elena Gherciu din satul Sireți, raionul Strășeni, au avut oportunitatea de a goli seifurile Loteriei Naționale la cea de-a XV-a ediție a celui mai generos show televizat.

Constantin a ajuns la emisiune datorită biletului "Realizează-ți visele", iar Elena cu ajutorul biletului "Șeptarul de Aur". Constantin a deschis un seif cu 20 000 de lei și două simboluri "X". Tânărul a părăsit studioul cu 10 000 de lei. Elena a deschis 2 seifuri, în unul se ascundea "X", iar în al doilea - 50 000 lei.

Câștigătoarea nu a reușit să dubleze suma în cea de-a doua etapă a jocului. Ea a riscat și, după primul "X", a mai deschis un seif cu simbolul buclucaș. Elena a completat bugetul familiei sale cu 25 000 de lei.

Tânăra se află în concediu de îngrijire a copilului. Familie Gherciu visează la propria locuință.

Următorul participant al jocului "Seifuri" puteți fi chiar dvs.! Înregistrați-vă biletele cu "Participare la tragere la sorți pentru Jocurile TV" pe www.LN.md și așteptați extragerea!


Cumpărați biletele Loteriei Naționale la toate oficiile Poșta Moldovei, chioșcurile Moldpresa, benzinăriile Petrom, BEMOL, LUKOIL, în librăriile Librarius, supermarket-urile Nr 1, FIDESCO, în magazinele AlcoMarket și Casa Curată, precum și în punctele comerciale Le Bridge. Cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor poate fi găsit AICI.