Cine sunt norocoșii care au obținut premiile de excepție ale Clubului VIP

02.07.2020

Clubul VIP al Loteriei Naționale a oferit premii excelente pentru alți trei favoriți ai destinului , care au avut încredere în norocul lor și au înregistrat bilete pe 7777.md. În data de 1 iulie, Natalia Gordienko a desfășurat tragerile la sorți prin intermediul unui soft special, certificat și bazat pe un generator de numere aleatorii. Prezentatoarea a anunțat numele norocoșilor, care s-au ales cu 20 000 de lei, un laptop modern și un telefon elegant.

20 000 lei

Suma rotunjoară de 20 000 de lei ajunge în pușculița Elenei Frunze din Stăuceni, care s-a convins că un bilet necâștigător poate aduce multă bucurie.

Vedeți aici cum a avut loc extragerea.

Asus X540NA, Chocolate Black

Grigore Colesnic din satul Temeleuți, raionul Călărași, se va bucura din plin de calitatea excelentă, designul elegant și specificațiile tehnice deosebite ale laptopului ASUS. Bărbatul de 45 ani a câștigat acest premiul uimitor din partea Clubului VIP al Loteriei Naționale.

Vedeți aici cum a avut loc extragerea.

Smartphone Samsung Galaxy A50

Serghei Sajin din Bubuieci a devenit deținătorul telefonului Samsung Galaxy A50, cu un ecran nelimitat și o cameră foto de excepție.

Vedeți aici cum a avut loc extragerea.