Primiți un bonus de până la 1000 de lei la alimentarea contului pe 7777.md

15.05.2020

Loteria Națională anunță o ofertă specială pentru cei care vor să dea mâna cu norocul online – în biletele electronice de loterie, pe site-ul www.7777.md.

În perioada 14-20 mai, inclusiv, la alimentarea contului de joc de pe 7777.md cu până la 1000 de lei, utilizatorii noi și cei înregistrați primesc un bonus unic de 100% din suma alimentării. Bonusul poate fi folosit pentru biletele electronice de loterie ”Trifoiul Norocului”, ”Comoara Egipteană” și ”Comoara Egipteană II”.

În perioada stării de urgență, cei care preferă biletele electronice de loterie au petrecut timpul cu folos pentru portofelul lor. Din 17 martie și până în data de 15 mai, jucătorii de pe 7777.md au câștigat peste 882 000 de lei datorită biletelor electronice de loterie.

În ”Trifoiul Norocului”, jackpotul în creștere își așteaptă câștigătorul norocos! Acum, acesta a depășit suma de 82,5 mii de lei și continuă să crească. Acest bilet mai oferă șanse de a câștiga excursii la Paris, Londra, Barcelona sau Roma, un lingou de aur și alte premii de valoare.

În biletul electronic de loterie ”Comoara Egipteană II” poate fi câștigat jackpotul, la fel, în creștere și care în momentul de față este de 66 mii de lei sau un crossover stilat Toyota C-HR!

Un alt bilet electronic de loterie, ”Comoara Egipteană” vă poate transforma în milionar. Câștigurile de top încep aici de la 20 de mii de lei și ajung până la suma de excepție de 5 000 000 de lei.

Biletele electronice de loterie reprezintă nu doar posibilitatea de a petrece timpul în jocuri caprivante, dar și de a deveni mai bogat, fără nevoia de a ieși din case!

Prețul unui bilet electronic de loterie începe cu 2 lei. Contul de joc de pe 7777.md poate fi alimentat online, prin intermediul portofelele electronice și terminalelor de plată PayNet, Qiwi, RunPay, BPay, prin aplicația Mobile Banking de la Moldindconbank, prin transfer bancar sau la orice oficiu de la Poșta Moldovei.